Lease & financiering

Financiering

Steeds meer mensen geven bij de aanschaf van een auto er de voorkeur aan om de aankoop (deels) te financieren. Bij Auto Megens willen wij ook op dit gebied onze klanten de beste service verlenen. Via ons financiert en verzekert u uw auto tegen de best mogelijke condities. De financiering wordt afgestemd op uw wensen en budget. Wilt u meer informatie over financiering? Neem dan contact met ons op.


Lease

Leasen is dé manier om zowel particulier als zakelijk zorgeloos in een nieuwe auto te rijden. Naast onze allround dienstverlening kunt u bij Auto Megens ook terecht voor overzichtelijke en persoonlijke leasemogelijkheden op maat. De mogelijkheden die wij u bieden zijn: financial lease, operational lease en private lease.

Private lease

Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van een auto kopen, least u hem privé voor een langere periode. Ook bij Auto Megens kunt u terecht voor het leasen van uw nieuwe auto. Eigenlijk hoeft u alleen nog maar de brandstof te betalen. Zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand.

Operational & financial lease

Bij ons kunt u ook terecht voor zowel operational als financial lease, maar wat zijn nu de grootste verschillen tussen operational en financial lease?

Als er sprake is van operational lease, dan is de leasemaatschappij eigenaar van de auto. Ook is de leasemaatschappij verantwoordelijk voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie van de auto.

Als u een contract hebt ondertekend voor financial lease, dan bent u de economische eigenaar. Dat wil zeggen dat u verantwoordelijk voor bent voor zaken als onderhoud, belasting en verzekering. 

Voor klanten met een eigen onderneming bieden wij beide vormen aan. Dit biedt u als (startend) ondernemer de beschikking over een auto die u nodig hebt, zonder dat het uw onderneming liquide middelen kost. Tevens profiteert u van de vele fiscale voordelen.

Meer weten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!