Onderhoud & reparatie

Voor al uw onderhoud & reparatie werkzaamheden aan uw auto kunt u in onze werkplaats terecht. Bij Auto Megens staat daarbij veiligheid en betrouwbaarheid voorop. Naast ons specialisme in het merk Mazda, kunnen wij het onderhoud verzorgen aan alle automerken. Zowel voor benzine, diesel, hybride als ook elektrische voertuigen. 

In onze werkplaats controleren wij uw auto of bedrijfswagen met veel zorg en aandacht. Bij ons kunt u terecht voor al uw auto gerelateerde werkzaamheden, ongeacht welk merk. Bent u opzoek naar een garage voor APK-keuringen, onderhoudsbeurten, bandenwissel of aircoservice Auto Megens helpt u graag!

Vervangend vervoer

Wij bieden de mogelijkheid gebruik te maken van vervangend vervoer (auto) of leenfiets wanneer uw auto bij ons in onderhoud is. Bovendien bieden wij in Wijchen en omstreken de mogelijkheid gebruik te maken van onze haal- en brengservice. De mogelijkheden bespreken wij graag. Bij het maken van een afspraak via de website of app, kunt u uw voorkeur voor vervangend vervoer aangeven.